Om fotografen

 

Mit navn er Rie Neuchs og jeg er fotograf. Jeg har været selvstændig siden 2008 og jeg arbejder med mange forskellige danske virksomheder, magasiner og organisationer. Og ja, så fotograferer jeg også børn. Eller Mini´s som jeg ynder at kalde dem:)
Privat er jeg bosat i indre by København sammen med min kæreste Kristian og derudover er jeg kommende mor til min egen lille Mini Neuchs.

De sidste år er jeg, lidt ved et tilfælde, kommet til at fotografere flere og flere børn - det har jeg fundet ud af at jeg ret godt kan lide.
At fange de små øjeblikke og det fantastiske umiddelbare, som alle børn har. Det er ret magisk.

Hvordan arbejder jeg?

Min erfaring er, at ret mange børn ikke bryder sig om at komme i studie, det er unaturligt for dem og det bliver oftes en dårlig oplevelse.
Krav om at sidde stille og det med at være i uvante omgivelser - det tror jeg ikke er noget barnet vil huske tilbage på med glæde. Derimod er den en anden oplevelse, hvis billederne bliver taget i vante omgivelser som hjemme ved deres egne ting, i deres trygge base eller på en anden location, som barnet kan lide. Det kan være i skoven, på legepladsen eller et 3.sted, hvor lige dit barn føler sig tryg. For ja, tryghed er altafgørende for at det bliver en god oplevelse og derfor noget jeg går meget op i. Det skal være sjovt og en god oplevelse.
Derfor tilbyder jeg kun fotografering hjemme hos jer eller på en udvalgt location. Jeg er af den overbevisning at det også er her man får de mest interessante billeder af de små væsner, når man skal fortælle deres historie. For det er jo i bund og grund det man gør med billeder af sine børn - fortæller deres historie.

Her på minineuchs.dk - som er henvendt til private -  ses et udvalg af børnefoto jeg har lavet. Hvis du vil se mit andet arbejde gå til www.rieneuchs.dk - Hvis du er en virksomhed eller søger andet end fotografering af mini-mennesker, skal du også klikke dig derhen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig - og forhåbentlig forevige din mini :-)

Kærlig hilsen Rie